tirsdag den 3. januar 2012

Nytår - en ny start!

Et nyt år varsler vel også en ny begyndelse, og dermed starter vi (igen) blogger op efter den har ligget i dvale i et års tid.

I år troede vi at vi skulle holde jul alene, men vi fik besøg....af en sort giftig cobraslange på ca. 1 meter.















Vi havde en dejlig juleaften med et besøg i den Danske Sømandskirke, besøg af selveste julemanden og traditionel, dansk julemad. Nora var med til at åbne gaver, og farmor og farfar var med til at synge julesange over Skype, mens vi gik rundt om juletræet.















Vi tog bilen en smuttur til Malaka, Malaysia for at fejre nytåret og komme lidt på ferie. En dejlig by kun tre timer fra vores hjem, som har været belejret af både Holland, Portugal, England og også Japan. Og det var der mange tydelige og spændende tegn på.

Her sidder vi og venter på vores nytårsmenu lige ved floden. Ungerne brugte ventetiden til at tælle skibe, der sejlede forbi. Marius kom vist op på ca. 100 og de var også længe om at servere maden. Men et dejligt sted.




















Ungerne kom i seng på hotellet, og så hoppede vi ind i det nye år, åbnede champagnen, så fyrværkeriet og fik også hørt dronningens nytårstale direkte. På det tidspunkt var klokken 1 om natten hos os.

Her er vi på tur i Malaka - en tur på et fort.























Og på hjemturen fik vi øjnene op for at man i Malaysia kan købe Jensen høreapparater - et produkt vi aldrig har hørt om men det lyder meget dansk.


















Glædelig jul og godt nytår!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar